Mikulás kupa 2021

2021 december elején megrendezésre került az éves Mikulás rövidpályás rendezvény. Három napon keresztül közel 300 korcsolyázó versenyzett több, mint 13 országból a budapesti jégen. A Mikulás kupa már olyannyira hagyomány, hogy idén már a 30. alkalommal került megrendezésre. Sajnos a járványhelyzet miatt az idei rendezvényt is nézők nélkül kellett megrendezni, bár szerencsénkre a közvetítés követhető volt élőben. 😊

Hoztunk is egy összegzést Nektek a sportolóink által elért eredményekről!

Az első versenynap

A versenyen természetesen jelen voltak egyesületünk képviselői is, Varga Regina, Albert Viktória és Szász Attila 1500, 500 és 1000 méteren versenyezve. Az első nap sikeres 1500 méteren indult Viki számára, aki az utolsó futamot ezüstéremmel zárta, majd ugyanerre a dobogós helyre Szász Attila léphetett fel. Regina a második helyet hozott a B döntőben, ezzel összesítésben a 9. helyen végzett ezen a távon.

Aznap még Attila is nagy győzelmet aratott 500 méteren, arany helyezéssel 😊

Így zárult tehát az első nap – azt hiszem Mindenki nevében írhatom, hogy milyen büszkék vagyunk rátok!

A második versenynap

Az utolsó táv – 1000 méter. Bronzérmes lett Viki, aki közvetlenül a magyar Schönborn Melinda és az ukrán Repetska Svitlana után végzett. Ugyanebben a döntőben Regina 5.helyezést ért el.  Összesítésben a nőknél: Albert Viktória 4. Varga Regina 7. helyet szerzett.

A férfi döntőre közvetlenül a nőiek után került sor, amin Attila látványos módon újabb aranyérmet szerzett, ami azt jelentette, hogy Ő végül két arannyal és egy ezüsttel megnyerte a 30. Mikulás Kupa összetettjét.

Összességében egy izgalmakkal teli és látványos futamokat követhettünk ezen a kupán, innen is gratulálunk minden résztvevőnek és természetesen a sportolóinknak.

 

Csak így tovább Srácok!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük